Despre Noi

TIM-ICE este o societate romana cu capital integral privat, infiintata in anul 1992, ce are ca si obiect de activitate domeniul frigorific.

TIM-ICE comercializeaza, monteaza si repara instalatii frigorifice de uz industrial.

Elemente de sanitarizare

Elemente de sanitarizare

Rezistenta montajelor si un mediu de lucru igienic sunt asigurate de elementele de sanitarizare. Aceste detalii confera durabilitate si usurinta in intretinerea unei lucrari.

COLTAR IGIENIC

Elemente de sanitarizare: coltar igienc

Coltarul igienic este o imbinare rotunjita pentru pereti si tavan, ideala pentru camere frigorifice. Este confectionat din PVC non-toxic in conformitate cu directivele E.E.C. cu muchii moi care se muleaza perfect pe pereti.

SOCLU (PLINTA)

Elemente de sanitarizare: coltar igienc

Plinta PVC este destinata finisarilor dupa montarea tuturor genurilor de pardoseli.

Rezistenta la lovituri si zgârieturi; cu un sistem de instalare rapid si usor, plintele din PVC sunt flexibile si se potrivesc perfect la suprafetele neregulate ale peretilor. Garanteaza un spatiu generos pentru cabluri, pastrând rezistenta plintei.

CANALE

Elemente de sanitarizare: canaleElemente de sanitarizare: schita canaleElemente de sanitarizare: canale

Canalelesunt foarte folositoare si necesare in camere cu temperature controlate. Canale pentru panouri, confectionate din material plastic non-toxic cu finisaje laterale rotunjite pentru a asigura maximul de igiena si curatenie.Mascheaza si protejeaza cabluri electrice, retele de telefonie si date, trasee frigorifice etc. Se monteaza rapid.

AMORTIZOR 50/80/150

Elemente de sanitarizare: amortizorElemente de sanitarizare: amortizorElemente de sanitarizare: amortizor

Profil protectie pentru vitrine frigorifice orizontale, pereti si mobilier. Este foarte important ca usa vitrinelor frigorifice sa fie inchisa cand nu este folosita. Un amortizor va asigura acest lucru, chiar daca usa este actionata, ea revine in pozitia inchis.

BANDA FLEXIBILA DE PROTECTIE

Elemente de sanitarizare: banda flexibila de protectie

Banda speciala de protectie este utilizata pentru protejarea muchiei si a fetei de lovituri si lichide daunatoare. Profil protectie pentru vitrine frigorifice orizontale, pereti si mobilier.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale, va rugam sa ne contactati.