Despre Noi

TIM-ICE este o societate romana cu capital integral privat, infiintata in anul 1992, ce are ca si obiect de activitate domeniul frigorific.

TIM-ICE comercializeaza, monteaza si repara instalatii frigorifice de uz industrial.

Despre camera frigorifica mobila

Camera mobila full - Camere Frigorifice Mobile

Cand vine vorba de subiectul camerelor mobile pot spune ca sunt cu adevarat entuziasmat sa va vorbesc despre acest nou proiect.

Totul a început in urma cu un an cand printre numeroasele gânduri asupra frigotehniei mi-a venit si o simpla întrebare: De ce camerele frig sunt utile doar intr-un singur loc?(cel de la montare). Consultandu-ma cu fondatorul companiei (frigotehnist de meserie), mi-a răspuns: „Pentru ca asta a fost cererea clientului tot timpul” – deci s-a mers pe criteriul cerere-execuție.

Fara sa stau pe gânduri am revenit cu o noua întrebare: Se pot face camere frigorifice care sa se poată deplasa oriunde in funcție de dorinta clientului ? răspunsul primit a fost favorabil dar si provocator: „Daca este calculata bine de la baza(șasiu), se pot face camere frig si duble (congelare+refirgerare).

Pentru a nu pierde timpul, am acționat in cauza si am construit primul exemplar, o camera pentru refrigerare de 2 x 3 x 2,5 m. Puteti urmari un scurt video cu prima camera frigorifica mobila TIM-ICE.

Precum ne așteptam, camera nu a stat prea mult ‘pe raft’ , prin urmare am început sa observam nevoia clientului si ne-am hotărât sa construim in serie camere frig mobile. Pentru a putea satisface orice dorinta a clientului am testat diferite mărimi/puteri/temperaturi.

Ne declaram multumiți de felul in care au decurs lucrurile si suntem încrezători in viitor  ca vom creste considerabil producția de camere frig mobile.

Bogdan Paul Emilio – director marketing

Leave a Comment